Google+
Youtube
 

Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Személyvédelem

E-mail Nyomtatás

Testőrszolgálat azonnal.

Közelharcban, küzdősportokban jártas, önvédelmi eszközök alkalmazásában, lövészetben magasan kvalifikált munkatársaink biztosítják megbízóink személyi, csoportos védelmét, lakásának, munkahelyének biztonságos őrzését. Külföldi vendégek részére titkár-testőr biztosítása (gépkocsival, nyelvtudással)

Biztonságban szeretné tudni családját, üzleti partnerét? Keresse fel cégünket bátran!

Nyelvtudással, gépkocsival rendelkező testőrt biztosítunk!


Mikor válassza a személyvédelmet?

A személyvédelem jogi és szakmai szabályokon alapszik. Célja a védendő személy testi épségének, életének, emberi méltóságának biztosítása jól képzett szakemberek segítségével.
Teljes körű védelem esetében a családtagokra, a védett személy lakóhelyére, aktuális tartózkodási helyére, munkahelyére is kiterjed a védelem. Részleges védelem esetében időszakos (csak munkahelyi) védelemre kerül sor. Az aktuális helyzet dönti el, melyikre van szüksége!

A személyvédelemhez a megfelelő képzettségű szakemberek mellett megfelelő technikai védelmi eszközökre is szükség van, mint a mozgásérzékelők, videókamerák, lövedékálló mellény, kutya, önvédelmi-hírtechnikai eszközök, speciális gépjármű. A személyvédelem általában megvalósítható egy-vagy több testőr bevonásával.

A személyvédelem elhárítási módszerei igen széles körűek:

1. Megelőző tevékenységbe tartozik a védett személy környezetének megfigyelése.
2. A személy elleni támadás közbeavatkozása.
3. Védelmi gyűrűk alkalmazása.

Amennyiben szeretné igénybe venni profi személyvédelmi szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és többé nem kell tartania attól, hogy szerettei vagy akár Ön veszélybe kerül!


személyvédelem biztonsági őr