Google+
Youtube
 

Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Rendészeti feladatok ellátása

E-mail Nyomtatás

Vállalatok, társaságok, közintézmények rendészeti tevékenységének tervezése, szervezése, működtetése, speciálisan képzett rendészeti vezető alkalmazásával.


Szálloda őrzés profikkal!

szálloda őrzés

Egy szálloda élete, különösen főszezonban mindig nagyon eseménydús, soha nincs megállás, hiszen folyamatosan gondoskodni kell a vendégek kényelméről, szórakoztatásáról és persze biztonságáról is. Egy vagyonvédelmi cég segítsége ilyen típusú ingatlanoknál is rendkívül fontos lehet.

Ahol sok ember van, ott sokkal nagyobb az esély arra is, hogy valami nem kívánatos dolog történik. Sajnos gyakran bukkannak fel besurranó tolvajok, hiszen a vendégeknél számos értékes tárgy van utazás közben is, nem beszélve a készpénzről, bankkártyáról. Felmerülhetnek egyéb problémák is, így ha egy-egy vendég vagy hívatlan látogató esetleg nem azt a megfelelő viselkedést tanúsítja, mint amilyet a szálloda házirendje vagy a jól nevelt viselkedés szabályai megkívánnak, szükség van határozott fellépésre.

Mindezeket a szolgáltatásokat nálunk megtalálja! Képzett és tapasztalt munkatársaink segítségével biztosíthatja szállodájában a rendet, nyugalmat, biztonságot, és egyszerre szervezhet akár vagyonvédelmet, portaszolgálatot és helyszínbiztosítást is.

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön a részletekről!


A vagyonvédelemről bővebben

A vagyonvédelemről bővebbenA vagyonvédelem egy bizonyos megbízó vagyonának, vagyontárgyainak, ingatlanjainak a védelme a kárt okozó cselekményektől fizikai vagy technikai úton. A vagyonvédelem egy nagyon sokrétű ágazat, hiszen magába foglalja ingatlanok őrzését, rendezvények biztosítását, szállítmányok kísérését és egyéb más területeket. Vagyonvédelem esetében az alkalmazott cég által biztosított, képzett őrök végzik az előzőekben leírt feladatokat.

Sok bolt és különböző üzlet alkalmaz vagyonőröket, hogy általuk biztonságban tudják forgalmazott termékeiket, és megelőzzék a rendbontást az üzlethelyiségben, de ezen felül rendezvények szervezésénél is kulcsfontosságú tényező ez, hogy megóvják a rendezvényt szervező cég által biztosított bútorokat és egyéb tárgyakat, valamint biztosítsák a rendet. A megfelelő védelem érdekében, fontos, hogy felkészült szakembereket foglalkoztató cég segítségéhez forduljunk!

Vagyonvédelmi cégünk több éves tapasztalata egyéb hasonló területeken, mint a személyvédelem, telephelyőrzés, rendészeti feladatok, garantálja a megfelelő munkavégzést! Velünk biztonságban lesz tulajdona!


Milyen a jó vagyonőr?

Egy megbízható vagyonőr több, mint egyszerű ajtónálló, feladata a rá bízott értékek hatékony védelme, állapotának megóvása. Egy képzett, magas szakmai szinten dolgozó és releváns tapasztalatokkal rendelkező vagyonőri feladatokat ellátó kolléga megtalálása és alkalmazása ma nem egyszerű feladat. Sajnos a szakma felhígult, sokan a könnyű pénzkereset reményében végeznek tanfolyamot, és minden hivatástudat nélkül állnak munkába.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan vagyonőröket szeretne szerződtetni, akiknek  a munkájával maximálisan elégedett lehet, akiknek a szolgáltatásait hosszú távon is igénybe veheti! Egy jó vagyonőr éber, felkészült, az erőszakot kerüli, alapvetően a megelőzés híve. A jelenlétével elrettentést gyakorol, jó csapatjátékos. A cégünk által alkalmazott kollégák mindannyian magas szinten képesek elvégezni feladatukat, lelkiismeretesek, nagy hivatástudattal rendelkeznek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és bízza ránk a vagyonőri teendőket!


rendészeti feladatok rendezvény biztosítás