Youtube
 

Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Blog

Személyvédelem Budapesten idegennyelv-tudással is!

Manapság a nyelvtudás elengedhetetlen feltétele a színvonalas munkavégzésnek is, mégis előfordul, hogy nehéz megtalálni azt a sokoldalú dolgozót, aki megbízhatóan kommunikál idegen nyelven is. Amennyiben budapesti személyvédelemmel kapcsolatban van szüksége szolgáltatásra, keressen minket bizalommal!

Külföldi ügyfeleket is ugyanolyan színvonalon vagyunk képesek kiszolgálni, mint a hazai érdeklődőket. Kollégáink nemcsak a személyvédelem területén rendelkeznek kiemelkedő tudással, de nem okoz nekik gondot az idegennyelven történő kommunikáció sem. Ennek köszönhetően a külföldi ügyfelek budapesti személyvédelmét is zökkenőmentes és minden szempontból kifogástalan megbízásként tudjuk teljesíteni. A budapesti személyvédelmet teljesítő kollégánk egy személyben testőr, sofőr, valamint titkár is, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfél itt tartózkodásának ideje alatt semmiben se szenvedjen hiányt és az ügyeit zavartalanul tudja intézni.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és tájékozódjon a budapesti személyvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásunkról!


Profi telephelyőrzés áruházak számára!

Az áruházak raktáraiban nagy értékű árut tárolnak, ami védelem nélkül szabad préda a tolvajok számára. Profi telephelyőrzés igénybevételével azonban nem kell attól tartani, hogy a raktárkészletet illetéktelenek megdézsmálják.

A telephelyőrzés nemcsak arra alkalmas, hogy a külső veszéllyel szemben biztosítsa a védelmet, hanem arra is, hogy a más jellegű kockázatokat is semlegesítse. Sajnos mindennapos esetnek számít, hogy egy áruház raktárkészletét maguk a dolgozók rövidítik meg. Ha nem derül fény a bűncselekményre, akár hosszú ideig is folytathatják káros tevékenységüket.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat telephelyőrzéssel kapcsolatban, ha azt szeretné, hogy az áruháza, illetve annak raktárkészlete teljes biztonságban legyen a külső és belső veszélyekkel szemben is! Igény esetén fegyveres és kutyás telephelyőrzést is biztosítunk, teljes körű védelemmel látjuk el a kijelölt objektumot.

A telephelyőrzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkról tudjon meg többet a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!