Facebook
Youtube
 

Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Blog

Új telephelyre költözik a vállalkozás? A portaszolgálatról ne feledkezzen meg!

portaszolgálat Amikor új telephelyre költözik egy vállalkozás, rengeteg teendővel kell számolni, elég csak magára a pakolásra vagy a hivatali ügyintézésekre gondolni. A sok feladat mellett azonban nem szabad olyan fontos dolgokról megfeledkezni, mint például a portaszolgálat igényléséről, ami az új környezetben különösen nagy segítséget fog nyújtani. 

A portaszolgálat egy ilyen helyzetben mindenképp előnyös választás, mert így a céget könnyedén megtalálhatják az ügyfelek az új helyen. Amikor telephelyet váltanak a vállalkozások, az ügyfelek gyakran eltévednek a területen, és nem tudják, hogy merre keressék a cég épületét. Ha van portaszolgálat, ott el tudják igazítani az érdeklődőket, így nem telhetnek el értékes percek azzal, hogy az ember megtalálja a telephelyet.

A portaszolgálattal az üzleti partnerek is könnyebben megtalálhatják a céget a területen. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne portaszolgálatot, lépjen velünk kapcsolatba el

A telephely őrzésre építkezés alkalmával is szükség van!

A telephely őrzés minden esetben indokolt, amikor meglévő vagy félkész ingatlan biztosításáról van szó. Ebből következik, hogy ott is szükség van erre a szolgáltatásra, ahol építkezés folyik. Miért kell telephely őrzés oda, ahol csak félkész épület áll, és még javában folynak a munkálatok?

Az építkezéseken is vannak értékkel rendelkező vagyontárgyak, amiket nem tanácsos őrizetlenül hagyni a sokszor még kerítéssel sem rendelkező építési területen. A szerszámok és berendezések, az építési anyag is megtalálható itt, amiket nem szállítanak el minden este, amikor befejeződik egy munkanap.

Másfelől fennáll annak a veszélye is, hogy a területre illetéktelenek tévednek, megrongálják, elfoglalják a félkész épületet. Profi telephely őrzéssel ezek a veszélyforrások mind kiküszöbölhetőek és nem kell a károk megtérítésével foglalkozni a későbbiekben.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe telephely őrzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat, ha azt szeretné, hogy az építési terület éjjel-nappal biztonságban legyen!


Az őrzés-védelem ára megtérül!

Spórolni sokan szeretnek, azonban vannak olyan helyzetek, amikor nem biztos, hogy megéri az olcsóbb terméket vagy szolgáltatást választani. Ide tartozik a telephelyőrzés is. Lehet, hogy egy cégnél nagyon kedvezőek az őrzés-védelem árak, viszont, ha nem hatékonyak, akkor annak súlyos veszteség lehet a következménye.

Fontos kérdés például, hogy mit tartalmaznak pontosan a megadott őrzés-védelem árak. Hány embert küldenek ki, milyen felszereltséggel? Kutyás, illetve fegyveres őrzés igényelhető-e? Sajnos könnyen lehet, hogy annak, amit sikerül megspórolni az őrzés-védelem árakon, annak a többszörösét veszítjük el, ha az őrök nem elég precízek és illetéktelenek hatolnak be a telephelyre. Érdemes olyan céget választani, ami nagy tapasztalattal rendelkezik, leellenőrizhető és van lehetőség fegyveres és kutyás őrök igénylésére is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható szolgáltatást szeretne! Nálunk az őrzés-védelem árak megfizethetőek, kollégáink pedig tapasztaltak és semmi sem kerüli el a figyelmüket. Várjuk hívását


Személyvédelem Budapesten idegennyelv-tudással is!

Manapság a nyelvtudás elengedhetetlen feltétele a színvonalas munkavégzésnek is, mégis előfordul, hogy nehéz megtalálni azt a sokoldalú dolgozót, aki megbízhatóan kommunikál idegen nyelven is. Amennyiben budapesti személyvédelemmel kapcsolatban van szüksége szolgáltatásra, keressen minket bizalommal!

Külföldi ügyfeleket is ugyanolyan színvonalon vagyunk képesek kiszolgálni, mint a hazai érdeklődőket. Kollégáink nemcsak a személyvédelem területén rendelkeznek kiemelkedő tudással, de nem okoz nekik gondot az idegennyelven történő kommunikáció sem. Ennek köszönhetően a külföldi ügyfelek budapesti személyvédelmét is zökkenőmentes és minden szempontból kifogástalan megbízásként tudjuk teljesíteni. A budapesti személyvédelmet teljesítő kollégánk egy személyben testőr, sofőr, valamint titkár is, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfél itt tartózkodásának ideje alatt semmiben se szenvedjen hiányt és az ügyeit zavartalanul tudja intézni.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és tájékozódjon a budapesti személyvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásunkról!


Profi telephelyőrzés áruházak számára!

Az áruházak raktáraiban nagy értékű árut tárolnak, ami védelem nélkül szabad préda a tolvajok számára. Profi telephelyőrzés igénybevételével azonban nem kell attól tartani, hogy a raktárkészletet illetéktelenek megdézsmálják.

A telephelyőrzés nemcsak arra alkalmas, hogy a külső veszéllyel szemben biztosítsa a védelmet, hanem arra is, hogy a más jellegű kockázatokat is semlegesítse. Sajnos mindennapos esetnek számít, hogy egy áruház raktárkészletét maguk a dolgozók rövidítik meg. Ha nem derül fény a bűncselekményre, akár hosszú ideig is folytathatják káros tevékenységüket.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat telephelyőrzéssel kapcsolatban, ha azt szeretné, hogy az áruháza, illetve annak raktárkészlete teljes biztonságban legyen a külső és belső veszélyekkel szemben is! Igény esetén fegyveres és kutyás telephelyőrzést is biztosítunk, teljes körű védelemmel látjuk el a kijelölt objektumot.

A telephelyőrzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkról tudjon meg többet a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!